Vakantiehuizen geschikt voor verblijf met hond, in Zeeland

Op vakantie naar Zeeland met je favoriete huisdier? Je trouwe viervoeter, kat of cavia is bij ons van harte welkom! Wij bieden de ideale vakantie in Zeeland met uw huisdier. 

Regels

  • Uw huisdier mag niet op de meubels of in de slaapkamers komen
  • Buiten de tuin dient uw huisdier altijd aangelijnd te zijn
  • De extra schoonmaakkosten bedragen 25,00 euro per huisdier

Vakantie Zeeland met hond

Wij snappen dat u uw hond of ander huisdier graag wilt meenemen op vakantie. Zie hieronder voor het aanbod van onze accomodaties waar uw huisdier welkom is. Alle tuinen zijn volledig omheind! 

Aanbod vakantiewoningen met hond in Burgh-Haamstede

Aanbod vakantiewoningen met hond in Ouddorp

Aanbod vakantiewoningen met hond in Scharendijke

Aanbod vakantiewoning met hond Renesse

Huisje Zeeland met hond op aanvraag 

Voor enkele accomodaties maken wij een uitzondering voor bepaalde honden. Denk aan bijvoorbeeld hypoallergene honden. Dit gaat op aanvraag en geldt voor de volgende accomodaties:

Aanbod vakantiewoning met hond Colijnsplaat - Residence Mondragon Appartement 26

Aanbod vakantiewoning met hond Colijnsplaat - Residence Mondragon Appartement 28 

Aanbod vakantiewoning met hond Colijnsplaat - Residence Mondragon Appartement 29

 

Losloopgebieden voor uw hond in Zeeland 

Ontdek Zeeland met uw hond. Geniet van de prachtige stranden, meren en bossen die de eilanden te bieden hebben. Hieronder hebben wij een overicht gemaakt van de losloopgebieden en tijden waarop u hond lekker los mag lopen. Let op: deze informatie kan in de loop van de tijd veranderen dus check altijd nogmaals zelf de losloopgebieden.

 Hondenlosloopgebieden Zeeland

  • Honden informatie Strand Westerschouwen Burgh-Haamstede

 Op het westelijk puntje van Schouwen-Duiveland, op het strand van Burgh-Haamstede, mag de hond loslopen op bepaalde tijdstippen.

LoslopenVan 18:00 uur tot 10:00 uur

Aan de lijn: Tussen Pinksteren en 1 september moet de hond van van 10:00 uur tot 18:00 uur avonds aangelijnd zijn. 

Let op: in verband met de aanwezigheid van zeldzame vogels is er op het Verklikkerstrand een uitzondering. Daar geldt vanaf 1 april tot en met 15 september een aanlijngebod voor de hele dag en nacht. Ook in de zomermaanden is uw hond welkom op het strand, maar dan wel aan de lijn. Parkeren kan betaald aan de Strandweg bij een van de strandopgangen. Vanaf de parkeerplaats net voorbij huisnummer 49 loop je over het Vuurtorenpad in een paar minuten naar het strand. In de duinen moeten honden aan de lijn. 

  • Honden informatie Schelphoek Serooskerke

Langs de Oosterschelde kun je mooi wandelen over de oude zeedijk vanaf de caisson bij de Schelphoek (ter hoogte van Serooskerke op Schouwen-Duiveland). Je hond kan heerlijk loslopen want de dijk is afgezet met schapengaas. Je kunt bij de caisson ook de dijk over en een stuk langs de kreek lopen waar zich ook een losloopgebied bevindt. Neem de afslag Schelphoek vanaf de N59 tussen Zierikzee en Burgh-Haamstede. In het oostelijk deel van het Schelphoekbos bij Serooskerke (Schouwen-Duiveland) mogen honden ook loslopen. 

  • Honden informatie Grevelingen

Losloopgebied langs de Grevelingen (het grootste zoutwatermeer van Europa). Het recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een hondenuitlaatgebied helemaal aan het eind van het gebied.

Loslopen: Van oktober tot april wordt het hele gebied gebruikt als honden losloopgebied. 

Aan de lijn: Tussen Pasen en de herfstvakantie geldt de beperking tot dat stuk. 

  • Honden informatie De Preekhilpolder

Dit is een mooi natuurgebied voor een heerlijke wandeling met je hond langs het Grevelingenmeer.

Loslopen: Honden mogen hier van 1 juli t/m 29 februari los.

Aan de lijn: Tussen 1 maart en 1 juli moeten ze aan de lijn i.v.m. het broeden van de watervogels.  De honden kunnen hier en daar van de dijk naar beneden lopen om te zwemmen in de Grevelingen.

Parkeren kan bij het hek van het pad dat langs het pand van de architect Zeelenberg loopt. Navigatieadres: Ouddorpse Haven 3, 3253 LM Ouddorp

  • Honden informatie Brouwersdam-Zuid

Loslopen: aan de zuidkant van de Brouwersdam, aan de kant van de Noordzee, ligt een gebogen stuk strand waar honden tussen 15 oktober en 15 mei heerlijk los mogen lopen en kunnen zwemmen.

Aan de lijn: Na 15 mei moeten honden tussen 10:00 en 19:00 uur aan de lijn, maar daarna mogen ze weer los.  

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats langs de westkant van het begin van de Brouwersdam (Grevelingenlaan). Vanaf hier loop je zo het strand op. Bij Strandpaviljoen Beachclub Perry's zijn honden van harte welkom, mits aangelijnd.

  • Honden informatie Boswachterij Westerschouwen

In Boswachterij Westerschouwen mogen honden loslopen op de strook achter de kampeerterreinen tussen de bosrand en het ruiterpad bij de Adriaan van der Weijdeweg te Westenschouwen