Telefoonnummer: 0111-850501  Mail ons: info@groenendijkbv.nl

UW VAKANTIE START HIER!

Tips

BURGH-HAAMSTEDE

Ouddorp

Klik HIER voortoeristeninformatie in Zeeland.

Burgh-haamstede

VolLedig aanbod

Klik HIER voor algemene toeristeninformatie over Zeeland.

 

Zeeland-app IOS; klik HIER of scan de QR-code:

 

Zeeland-app Android; klik HIER of scan de QR-code:

ZOEKT U EEN VAKANTIEWONING? Wij zijn een familiebedrijf en al 80 jaar actief in de bouw, ontwikkeling en verhuur van onroerend goed. Sinds 2017 verhuren wij ook vakantiewoningen. Daarnaast nemen we ook het beheer van vakantiewoningen onder onze hoede. Al onze ervaring in het verhuren en onderhouden van onze woningen komt in de verhuur en het beheer van vakantiewoningen goed van pas! Wij hebben meerdere heerlijke vakantiewoningen te huur. Neem een KIJKJE bij onze woningen en overtuig u zelf! Al onze prijzen voor de vakantiewoningen zijn inclusief gebruik van gas, elektra, water, internet, bedlinnen, handdoeken en gebruik van 2 fietsen (daar waar vermeld). Dus geen extra kosten zoals bij veel andere verhuurders! Klik HIER voor: FAIR USE POLICY)

ZOEKT U EEN BEHEERDER VOOR UW VAKANTIEWONING?
Heeft u een vakantiewoning en laat u uw woning graag na elke vakantie met een gerust hart achter? Dan is wellicht ons ontzorgpakket wat voor u! Ook kunnen wij zorgen voor verhuurbemiddeling van uw vakantiewoning! Wilt u hier meer van weten? Klik dan HIER.

WILT U UW (VAKANTIE)WONING VERKOPEN?
Dan kunnen wij u vast en zeker helpen! Bel ons (0111850501), of CONTACT ons en dan nodigen wij u uit voor een gesprek. Geen woning is hetzelfde, en wij zijn een klein en flexibel familiebedrijf, zodat we altijd wel tot een voor beide partijen aantrekkelijke oplossing komen.

SONY DSC

Zeeland wat ben je mooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZEELAND EN HET WATER

Natuurlijk is Zeeland onlosmakelijk verbonden met het water. Hier vindt u dan ook de oosterschelde kering, Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum, de prachtige stranden, alsmede de mogelijkheid om eens mee te varen en/of u te laten voorlichten over de visserij, zeehonden safari, enz. 

SONY DSC
SONY DSC

 

burgh-haamstede

De Noordstraat in Burgh-Haamstede. Een klein dorp, maar wel met diverse restaurants, supermarkten,  terrasjes, enz.  Ook een mooi vertrekpunt naar de stranden.

                                                  prachtige stranden

Een van de prachtige stranden die Zeeland rijk is! Een kustlijn van wel 650 km! Niet alleen mooi, maar de stranden behoren ook nog eens tot de schoonste stranden van Nederland.  De kust van Schouwen-Duiveland heeft niet voor niets de mooie bijnaam: "de zonzijde van Zeeland".

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC