Telefoonnummer: 0111-850501  Mail ons: info@groenendijkbv.nl

Uw vakaNtie start hier

Tips

BURGH-HAAMSTEDE

Ouddorp

Burgh-haamstede

VolLedig aanbod

Zoekt u een vakantiewoning?

Wij hebben meerdere heerlijke vakantiewoningen te huur. Neem een kijkje bij onze woningen en overtuig u zelf!

Wij zijn een familiebedrijf en al 80 jaar actief in de bouw, ontwikkeling en verhuur van onroerend goed. Sinds 2017 verhuren wij ook vakantiewoningen. Daarnaast nemen we ook het beheer van vakantiewoningen onder onze hoede. Al onze ervaring in het verhuren en onderhouden van onze woningen komt in de verhuur en het beheer van vakantiewoningen goed van pas!

Zoekt u een beheerder voor uw vakantiewoning met of zonder verhuurbemiddeling? 

Heeft u een vakantiewoning en laat u uw woning graag na elke vakantie met een gerust hart achter? Dan is wellicht ons ontzorgpakket wat voor u!

 

 

SONY DSC

Ons kantoor aan de Noordstraat 45a te Burgh-Haamstede, direct bij binnenkomst van het dorp aan uw rechter hand. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het kantoor. Om met ons in contact te komen, klik op "Contact" boven aan deze pagina!

Zeeland wat ben je mooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZEELAND EN HET WATER

Natuurlijk is Zeeland onlosmakelijk verbonden met het water. Hier vindt u dan ook de oosterschelde kering, Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum, de prachtige stranden, alsmede de mogelijkheid om eens mee te varen en/of u te laten voorlichten over de visserij, zeehonden safari, enz. 

SONY DSC
SONY DSC

 

De Noordstraat in Burgh-Haamstede. Een klein dorp, maar wel met diverse restaurants, supermarkten,  terrasjes, enz.  Ook een mooi vertrekpunt naar de stranden.

                                                    prachtige stranden

Een van de prachtige stranden die Zeeland rijk is! Een kustlijn van wel 650 km! Niet alleen mooi, maar de stranden behoren ook nog eens tot de schoonste stranden van Nederland.  De kust van Schouwen-Duiveland heeft niet voor niets de mooie bijnaam: "de zonzijde van Zeeland".